Cirkus er kommet til byen

– finanskrisen forsøges løst af dem der skabte den!!

Einstein har sagt det tydeligt: ”Det tankesæt der har skabt problemet, er ikke det tankesæt der løser det igen!” Og hvor troværdigt er det, at bankerne udtaler sig om krisen, når det de udelukkende fokuserer på, er egen indtjening – hvor er rådgivningen i det? Selvfølgelig synes de, at der er krise!!

Den holder sgu ikke
Jeg vil ikke proklamere, at finanskrisen er en illusion – vi mærker den alle. Men at løsningen skulle være at male skræmmebilleder – den holder sgu ikke!!

Er det ikke ved at være tid til, at os der ved hvordan man skaber vækst gør det – og lader banker og andre eksperter om, at tjene penge på os bagefter? Der er intet værdifuldt overhovedet, at hente i banken, medierne og hos pessimisterne lige nu!

Vi må steppe op – og finde nye veje selv og sammen med nye mennesker!

Tag ikke fejl
Mange steder forhandles huslejekontrakter, samarbejdsaftaler, kurspoints og rentesatser. Der spares penge og presses avancer. Så ja – det er ikke nemt at blive finansieret lige nu, men er du likvid, er der virkelig god business at lave.

Der er et vigtigt princip, omkring indtægt, vi for alt i verden ikke må glemme; først leverer vi, så betales vi! Så hvis vi gerne vil åbne kassen og blive betalt – ja, så skal vi altså levere først.

Håb er finanskrisens diamanter
Hvad skal vi så levere? HÅB!! Lige nu er det allermest værdifulde at levere til verden, håb. Håb for fremtiden, håb for omsætning og håb for, at ikke alt er ligegyldigt og skræmmende.

Hvad hjælper det at holde igen? Det aktiverer ikke princippet for omsætning, håb og indtjening!!

Nej – det handler ikke om at ødsle ressourcerne væk
Verden har aldrig været sort/hvid, og det ser heller ikke ud til, at den bliver det. Men sort/hvid er trygt, det er sikkert og det er velkendt. Derfor reagerer vi ofte ret sort/hvidt, når der opstår udfordringer. Og det er helt ok, imens vi er i genorienteringsfasen.

Lige nu er der stilstand – og den skal vi ud af! Jeg siger IKKE, at vi bare skal bruge løs, men vi skal heller ikke holde op med, at give det der virker, fordi vi sparer på det, der ikke virker.

Det er håbets tid
Men nu er det håbets tid – det er tid til at finde alle de måder, vi kan levere håb på og sætte gang i maskineriet igen. Måske er der indtægtskilder der for altid er lukket ned, og så må vi finde nye. Det gør ingen forskel at romantisere om, hvor fantastiske tider vi havde for to år siden. Det er slut!

Verden er åben
Så hvad er håbet? Verden er åben! Lige nu kan vi rent faktisk skabe vores egen fremtid. Alle automatikker er ophørt med at virke, supertankerne ligger stille og økonomien trænger til kunstigt åndedræt.

Nu er det tid til at gribe til action!
Find ud af hvordan du kan skabe håb. Om det er i dine børns daginstitution, eller på Børsen i NY. Det er ikke så vigtigt endda – for alle har brug for folk som dig – den type der skaber lys og håb!

5 trin til håb
1. Information om alt det negative er nemt at få. Brug din tid på at finde det konstruktive.
2. Find andre der har lyst til at gøre en forskel, og ikke bare tuder i hjørnerne. Se hvad I kan skabe sammen.
3. Pas på dig selv – din energi er vigtig, for du kommer til at gøre en forskel, hvis din energi er høj.
4. Sørg for at have din base i orden. Din familie, kone, mand osv. vil sikkert være de eneste der tror på sådan en positiv tosse som dig. Dem skal du ikke være uvenner med.
5. Spild ikke tiden med at bekymre dig om dollarkurser osv., dem kan du alligevel ikke ændre. Find hellere veje til at udnytte situationen og del mulighederne med så mange som muligt.

Du kan – hvis du vælger det – være en af dem der er med til at skabe håb.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *