,

Go all in!!

– hvis ikke du spiller, får du ikke lov til at være med!

Succes er et mind-set! Et mind-set som tilsyneladende ikke bare dumper ned i skødet på os, fordi vi synes det ville være hyggeligt. Succes koster – og det vigtigste du kan gøre er, at finde ud af hvad du har at tilbyde verden, som kan udløse succes for dig – og så er det ellers at ”Go all in”!!

Dødssyge kliché
Først skal vi nok tale lidt om begrebet succes – og mane denne her dødssyge kliché om, at succes er noget individuelt der variere fra menneske til menneske, til jorden. Det er tid til at gå et spadestik dybere….. hvis du vil med??

Selvfølgelig vil vi ikke alle sammen opnå det samme. Målet – designationen er ikke den samme. Dog er det lidt ligesom med feriedesignationer – det ene år rejser mange til Cos, det næste til Rom.

Succes er ret ens
Men lad os komme til kernen. Vi er mennesker – lad os forholde os til det!! Vi er ca. 6 milliarder på jorden lige nu, og vi har alle unikke kendetegn eller talenter om man vil. Find dit kendetegn/talent, fremelsk det så meget du kan og giv det tilbage til verden i kærlighed! Det er succes som menneske!!

Jeg var kylling-angst
Da jeg som 17-årig søgte ind på terapeutuddannelsen, havde jeg ingen idé om, hvad det egentlig var jeg havde gang i. Den opdagelse fik jeg først langt senere, og det var en stor kamel at sluge!

Jeg opdagede at jeg rent faktisk har talent for at hjælpe andre til at skabe resultater – at opnå personligt gennembrud. Og jeg lover der gik lang tid med at have modstand. Så gad jeg ikke give terapi, så gad jeg ikke at optimere virksomheder osv. Første den dag jeg ”overgav” mig til mit talent – fandt jeg ro!

Kogt helt ned til kernen – jeg var kylling-angst for min egen power!!

Find din power og giv den til verden
Det er her succes kommer ind….. er vi rige eller fattige? Er vi unge, gamle, lykkelige, ulykkelige?? Tør vi gå efter at finde vores personlige power, gå ”all in”, vise vores sårbarhed og dele gavmildt med andre….. så tror jeg på, at de fleste vil påstå, at de har succes!!!

Spørgsmål
1.Hvad elsker du at lave?
2. Hvad drømte du om at gøre som barn?
3. Hvad frygter du at gøre lige nu i dit liv?
4. Hvad ville du gøre hvis du havde frit valg på alle livets hylder?
5. Er du stolt af dig selv?

Svar ærligt på disse 5 spørgsmål, og mærk poweren de skaber på dig!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *