Succes er alt! – fra tanke til handling

Succes er alt
Hvem har ikke hørt ordsproget; ”Det handler ikke om at vinde, det handler om at være med!” Men hvad er det nu for noget? Hvis jeg forestiller mig en karriere, hvor jeg er med, men ikke ”vinder” nye erfaringer, viden og muligheder.

Eller et forhold, hvor jeg er med i hverdagen, men ikke i længden ”vinder” min elskedes hjerte, mine børns tillid og min egen selvrespekt. Hvad er det hele så værd? Succes er alt!

Vi er afhængige
Uanset hvilke mål jeg har, eller hvilke mål du har – er vi afhængige af andre mennesker for at opnå succes. De andre er dem, der køber vores produkter, som igen betaler for alle vores drømme. De andre er dem, der forelsker sig i vores personlighed og deler resten af livet med os.

 

De andre er dem, der roser os for vores indsats og belønner os med deres anerkendelse. Derfor er vores evne til at opbygge og vedligeholde relationer til andre mennesker afgørende for, i hvor høj grad vi har succes.

Sådan skaber vi gennembrud
Vi kan vende og dreje ting i alle mulige retninger, men når det handler om succes, ender vi altid op med vores egen personlige muligheder og udvikling. Og én ting vi kan konkludere er, at succesfulde mennesker har helt bestemte ting til fælles, som de aldrig afviger fra.

De har evnen til rette alle deres personlige ressourcer mod det samme mål. Der er fire afgørende principper, som alle mennesker indeholder – når vi lærer at rette dem mod vores mål samtidig, sker der et gennembrud.

Ligesom tyngdeloven trækker i os
Prøv at gå op på 5. sal og læn dig udover altanen. Hvad sker der? Ja, på et tidspunkt falder vi ned – sådan er det bare, det kan vi ikke lave om på. Men der er også andre, ting der trækker i os. Der er ting, der trækker os mod fiasko, og der er ting, der trækker os mod succes.

Jeg har ofte set folk forvente, at fordi de er positive i deres tanker, skal der også ske positive ting i deres liv. Men succes handler om mere end vores tanker. Succes handler ikke om retfærdighed – det handler om hvad vi gør.

Og hvis ikke vi læner os udover altanen, trækker tyngdeloven os ikke ned på gaden. Sådan er succes også – den ligger ude på kanten, og her vil det være smart at læne sig udover.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *