Salgs-succes 2011

Vi vil ha´ mere!
Det spændende ved at gå på arbejde er at skabe resultater! Og for de fleste virksomheder er det mest spændende resultat at sælge endnu flere produkter, med så højt et DB som muligt – specielt i disse krisetider!!

Vi vil selvfølgelig have mere…. og hvad er mere naturligt end det? Vi vil gerne udvikle forretningen og optimere vores overskud.

Det vil vores medarbejdere også, de vil have mere i løn og mere fryns – selvfølgelig vil de det!

 

Business er enkelt!
salgsoptimering – jeg har set rigtig mange gode forslag på, hvad man bestemt ikke skal gøre, hvis man ønsker at udvikle salget i en virksomhed. 

Business er enkelt; det handler om at opnå så gode resultater som muligt med så lille en indsats/udgift som muligt. Salg handler om at arbejde smart og ikke at arbejde hårdt.

At nå derhen er knapt så enkelt!
Hvis nu det var så nemt at skabe salgssucces – er jeg helt sikker på, at mange flere virksomheder ville gøre det. Derfor bliver jeg personligt temmelig træt i ørerne af at lytte til mennesker, der påstår – at succes er lige så nemt som at knipse med fingrene. Det er det ikke – det kræver stærke menneskelige kompetencer.

Vores mål er din succes!
Det fascinerende ved os mennesker er, at vi ofte skal overtales til at have succes. Vi har ikke tid til at gøre det anderledes, få mere uddannelse, lægge en ny strategi eller se vores produkter i et nyt lys. Vi har måske heller ikke tid til at læse en artikel – der har fokus på – at skabe succes for mig (og den mig, er dig).

En flad har aldrig skadet nogen!
Salgsoptimering handler i første omgang om at se det at sælge i et nyt lys. Eller sagt på en anden måde, at give sindet en flad – det har aldrig skadet nogen… tværtimod. Det kunne f. eks. betyde at dem der sælger, går fra at se leveringstiderne som problemet, til at se hvad de lover kunderne, som den udfordring der skal løses.

Jeg foreslår – at 2011 er året hvor salg og optimering ses i et helt nyt lys!!

God vind,

Christian Campbell

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *