Overskud – tag dig tiden!

Udvikling – sæt handling på
Som tiderne er nu, finder mange frem til, at de har brug for at udvikle sig. Dette kan selvfølgelig være fagligt, men for langt de fleste handler det om en eller form for personlig proces; blive forfremmet for at få de udfordringer der skal til i hverdagen. Skifte branche for at få nyt indhold. Skifte job for at føle sig værdsat osv.

Sådan får du det, du ønsker dig
Vi vil alle gerne skabe gennembrud i vores liv, job, familie eller komme tilbage efter ferien og fortsætte ud ad den “gode sti”, vi allerede havde gang i. Uanset hvad det er for dig, handler det om, at få det vi ønsker os – at skabe succes. Men hvordan gør man det – opnår det man egentlig ønsker sig?

At tilbyde mennesker muligheden for at skabe dette gennembrud i deres liv og forretninger har altid optaget mig intenst. Og har bragt mig frem til gennembrud.nu konceptet. Gennembrud.nu konceptet tilbyder kraftfulde principper, der skaber succes. Og hvad er succes? Det er evnen til at tiltrække det, vi ønsker os.

Skab gennembrud – NU!
For at få det vi ønsker os, skal vi have en stærk vision, kunne kommunikere den kraftfuldt ud, føle det er muligt for dig og sætte intens handling bag. Kort sagt; “når vores tanker, ord, følelser og handlinger arbejder for det samme – samtidig – skaber vi gennembrud. Vi skaber succes – NU!” (gennembrud.nu konceptet)

Jeg inviterer dig til
Jeg vil invitere dig til at prioritere dig selv og din udvikling. Den fordybelse det vil give dig, kan kun resultere i, at du bliver inspireret, og det er mit ønske for dig.

Del med andre
I gennembrud.nu konceptet arbejder vi bl.a. med 5 overordnede tendenser. Én af dem er; “at give, giver”. Den mest effektive vej, til det jeg ønsker mig er, at jeg begynder at give præcis det, jeg selv ønsker mig, til andre. Og hvorfor så det? Jo, det vi fokuserer på i vores sind, er det vi tiltrækker os i den “fysiske” verden.

Hvis du f.eks. har brug for hjælp til at nå dit mål – vil den hurtigste vej til succes være at hjælpe andre til at nå deres mål. Dit fokus er “hjælp til at nå målet” – og derfor er det det, du tiltrækker dig. Prøv det af – tro ikke bare hvad jeg skriver. Men afvis det heller ikke uden at prøve det af.

Finder du noget i denne artikel, du kan bruge – er sandsynligheden, for at andre også vil gøre det samme, stor. Send den derfor gerne videre til andre, som du mener kunne bruge værktøjer til at nå deres mål.

Med øsnket som din succes

Christian Campbell

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *