If you’re not satisfied with your business, don’t change your business – change you!

Den stærkeste vækststrategi vi kan skabe, er den der fokuserer på vores personlige vækst. Alt for ofte forsøger vi skabe ændringer ude i verden – og i virkeligheden starter alle ændringer med en ny idé – altså noget der skabes inde i os selv!

Vi er alle med i kapløbet om at se potentiale! Her er der ingen forskel på, om vi underviser skolebørn, planlægger en multiinternational businessstrategi eller ønsker at skabe personligt gennembrud. Evnen til at se potentiale afhænger udelukkende af, hvor gode VI er til at se muligheder!

En anden og endnu vigtigere detalje er, at de fleste mennesker helst vil være sammen med ham/hende der er opløftende at være sammen med. Og dem der ikke vil være sammen med dem der løfter, har det fint med at trække dig ned!!

Et princip der virker både med og uden krise er, at være den de andre gerne vil være sammen med!!

The Change You Business

Jeg er i “The Change You business” og har været her i 12 år…. og min erfaring er, at dem der forstår overskriften i dette nyhedsbrev, er dem der får lov at sætte dagordnen i livet og i karrieren.

Det er fint at trimme udgifter og optimere procedure – det burde være naturligt uanset hvordan de økonomiske markeder bevæger sig. Men at stoppe udvikling og stimulans af egne og andres evner til at tænke ud ad boksen og skabe gennembrud – er ikke en tilrådelig strategi.

“The Change You Business” har en power som jeg ikke har set andre steder. Det er der vi skaber det, de andre ikke kan endnu!

Invitation!

Så min pointe i dette nyhedsbrev er en invitation til at tænke over følgende: vil du være med til at sætte dagsordnen, eller vil du være med til at udføre andres dagsorden?

Frygt skiller fårene fra bukkene

Jeg har skrevet dette tidligere også, men føler at det igen er blevet relevant ;O) Mod er ikke fraværet af frygt, mod er at gøre det rigtige også selvom vi er bange!  Så lige nu handler det om at få synkronisitet mellem tanker, ord, følelser og handling – og sætte din/Jeres egen dagsorden.

Jeg tror på, at vinderne i disse tider, er dem der kan agere selvom de er bange, i stedet for at reagere på frygten. Frygt kommer til at skille fårene fra bukkene!!

Med ønsket om din succes!

Christian Campbell

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *