,

FRA TANKE TIL HANDLING

En stærk naturlov
Hvis du er udstyret med menneskeøjne – er det svært at se i mørke. Har du fire ben, kan du løbe hurtigere end dem, der har to ben! Sådan er reglerne – sådan er naturlovene!

På samme måde er der naturlove for, hvad der skaber succes og fiasko. Øjne bliver slidt med alderen, og det samme gør ens ben (krop). Men evnen til at skabe succes eller fiasko styrkes hele livet, hver dag – uanset hvilken evne du har, så bliver du bedre til det (fiasko eller succes) hver dag.

De fleste har en fin blanding af begge – den ene dag går det meget godt, den næste ikke så godt!

Kom nu af sted – du kan ikke sidde her
1. Mange tænker; “jeg skal sku være rig”.
2. Så siger vi det til andre med ord; “Christian, jeg skal være rig!”
3. Fordi det fylder i både ord og tanke, får vi en følelse af, at sådan skal dét være.
4. Men handlingen bliver en lottokupon i den nærmeste kiosk – og vi sidder i sofaen og venter på, at lykken “rammer” os?

Held og lotto siger jeg bare!

gennembrud.nu konceptets kerne er at bringe os fra tanke til handling. At skabe synkronitet mellem det tænkte, sagte, følte og gjorte – så er naturlovene sådan indrettet, at du skaber gennembrud…SUCCES! Det fede ved konceptet er, at vi alle kender det rigtig godt – ubevidst! Lær at bruge det bevidst – og alle muligheder står åbne for dig. Jeg ved det virker…..

For det meste fortæller andre os, at vi skal arbejde mindre, anderledes, forandringsvillige osv. Jeg siger; “Find ud af, hvad du er god til, hvor du virker – gentag dette igen og igen – sid ikke der, kom nu afsted!

Passion – din passion
Den eneste effektive udvikling er, at finde ud af hvad naturloven for SUCCES er, skabe en plan der rykker dig fra tanke til handling, og så ellers komme derudad.

I hele min skoletid fik jeg at vide; “Christian, du tænker for meget!” Det var godt jeg ikke hørte efter, for i dag kan jeg levere et super powerfuldt gennembrud.nu koncept – fordi jeg virkelig har tænkt over tingene!

Ja, nogle gange sover jeg ikke om natten, fordi knolden kværner derudad. Nogle gange glemmer jeg at spise en hel dag, fordi jeg er optaget af, hvordan man kan rykke en salgsstyrke fra OK til fantastisk.

Alt har sin pris – at have en passion koster. Faktisk betyder passion oprindeligt “lidelse”. Og Herre Gud, lidt mad og lidt søvn hist og her – det er ok, hvis jeg kan få lov til at skabe gennembrud for mennesker og firmaer hver dag!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *