Håb er krisens guld-produkt

Alle skærer lige nu ned på udgifterne og udskyder de fleste vækst aktuelle tiltag, men hvis ingen tør tænke deres egne tanker, ”nurse” fremtiden og samle guldet op…. Ja, så bliver den svære tid ikke krisen, men alle de forbrydelser der følger efter, vores reelle udfordring.

Lys for enden af tunnelen
Når mennesker kan se lys for enden af tunnellen, evner vi at gå igennem næsten hvad som helst. Vi finder meningen med galskaben, og skaber argumenter der forklarer hvorfor ting KAN lade sig gøre, frem for forklaringer der argumenterer for, hvorfor ting IKKE kan lade sig gøre. Vi tager selv-ansvaret på vores skuldre og tænker ud af boksen – vi er ganske enkelt innovative!

Hvis vi alle har brug for én ting lige nu, så er det lys for enden af tunnellen! Der er brug for energi, og der er brug for, at nogen træder i karakter og går foran, og der er altså ikke meget købmandskab i at holde vejret, når hovedet ikke længere er under vand. Med det mener jeg, at nu hvor alt er skåret væk, er det på tide, at finde de områder vi vil investere i. Og hvis jeg skulle give ét kraftfuldt råd – så vil jeg sige; ”invester alt du har at give i at skabe håb”.

Håb smitter
Håb for dine ansatte, så de skaber håb for kunderne, som så løfter Jer styrket ud af krisen! Og hvorfor vil de så gøre det? Fordi håb er det, der skaber lys for enden af tunnelen i os mennesker, og dem der kan det NU, sidder på fremtidens guld.

Det koster at tjene penge! Nogle siger fejlagtigt, at det koster penge at tjene penge, men det passer ikke. Det koster mod, det koster styrke, og det koster beslutsomhed – en beslutsomhed der driver os til, uden at vi kigger tilbage, at finde ud af hvad markedspladsen HAR BRUG FOR, og så give det til ”den”.

Invester i og få mere igen
Ja, du SKAL investere, men det kommer jo tilbage i meget større målestol, end det du gav. Det eneste du skal gøre er, at finde modet!

De tider hvor salg handlede om, at give kunden det han ønskede sig er slut. Salg er nu at give kunden det – de har BRUG FOR. Kunderne har brug for ekspertise, en ekspertise der skaber tryghed for dem; ”her er en, der ved hvad han/hun taler om, formår at leve op til det – og er loyal.”

Lige nu er alt åbent og dem der ikke tror på det er fortabte – det er ikke tid til at dyrke pessimismen lige nu, det er tid til at dyrke håbet.

Hvis jeg var dig
Så hvis jeg var dig (lederen, sælgeren, ejeren osv.) ville jeg sætte mig ned, tage en dyb indånding – slippe pessimismen, nægte den at tage plads i mit sind og så sætte tankemaskinen i gang. Jeg ville give mig selv ét stort spørgsmål; ”Hvordan kan jeg skabe håb?” Når svaret kommer, vil jeg handle med en sådan power, at intet i denne verden kan stoppe mig :O)

Hvorfor ikke? Hvorfor ikke tænke stort – gøre noget andre ikke gør – noget der er unikt ved dig/jer, noget der ikke er set før. Hvis du finder den, hvilket jeg er overbevist om du kan….. vil jeg glædes over at høre din succeshistorie og kunne dele den med andre, når jeg taler foran dem – og skaber håb der hvor jeg kan!

Med ønsket om din succes!

Christian Campbell

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *