Begrebet “Succes” har brug for fornyelse!

Vi har alle mødt mennesker, der har nået et eller andet mål, men som på det personlige plan er dybt ulykkelige. Har tjent kassen og sidder i det kæmpestore hus – alene, og ønsker at der var nogle at dele det hele med.

Succes er et begreb, der beskriver en helhed. Hele mennesker har succes. Andre har “bare” penge, forretninger, et parforhold osv. Samtidig må vi respektere, at helhed ser forskellig ud for forskellige mennesker. Men der er én specifik følelse, der altid følger med succes – lykke.

Lykke = Succes, Succes = lykke
I introduktionen til dette nyhedsbrev delte jeg ét af principperne i gennembrud.nus 5 overordnede tendenser; “at give, giver”. Pointen er, at det jeg ønsker mig mest – får jeg hurtigst ved at give det til andre. Men én ting vi må forstå er, at uanset hvad giver vi hele tiden noget, spørgsmålet er bare; hvad giver vi? Lad mig bryde det ned til noget konkret.

Succesfulde mennesker beskæftiger sig stort set kun med det, de synes er berigende (læg mærke til jeg ikke skriver sjovt). Hvis jeg føler mig beriget – hvad udstråler jeg så til andre mennesker? Berigelse! Min udstråling er en del af det, jeg giver, og derfor er det det, jeg også får. Så arbejder vi på at være lykkelige – vil andre automatisk blive mere tiltrukket af os – og så er det op til vores fokus at afgøre, hvad andre giver til mig, når de er sammen med mig.

Rigdom og lykke
Depak Chopra beskriver det meget sjovt i en af hans bøger. Billedet han bruger er 2 gudinder. Den ene er Lykkens gudinde, og den anden er Rigdommens gudinde. Og de er jo kvinder begge to og kan begge lide opmærksomhed. Så hvis vi lefler for Lykkens gudinde, bliver Rigdommens gudinde virkelig jaloux. Og for at få vores opmærksomhed overdynger hun os med sine gaver.

Man kan filosofere mangt og meget over, om der er huller i den historie. Fakta er, at den er et forsøg på at beskrive et fysisk princip, der over lang tid er observeret af mennesker, der har eller en gang havde succes (de lever ikke længere).

Inviter det du ønsker dig ind i dit liv
Konklusionen er, at hvis du overfokuserer på f.eks. penge, bliver det også det, du giver til andre. Og hvem har lyst til at være sammen med en – der kun ser de penge, de vil tjene på os? Ingen! Derfor er det mest effektive, du kan gøre, at sætte dig et helt præcist mål – så konkret som muligt. Bruge tid hver dag på at se det manifesteret i dit liv.

Derfra er dit job at fokusere på din lykke – alle de ting du allerede har, som gør dig glad, og del dem med andre mennesker. Hvis du vil have succes – så hjælp andre med at få succes.  Det er lige til og super kraftfuldt.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *