Hartmanns A/S

Opgave
Øget salg.

Ydelse
Salgstræning og management-team provokation.

Resultat
Kanvas resultater øget med 200%, og holdt niveauet herefter.

Beskrivelse
Management-teamet blev samlet og provokeret over et antal gange, hvor vi målrettet arbejde med lederskab. Udover dette startede vi forløbet med en 2 dages træning af salgsstyrken.

“Christian is an excellent service provider. I can strongly recommend the work he is doing. He is able to create useable tools and minding so that results of the time spend with Christian always brings massive value for money. Christian is loyal towards his beliefs, which gives a good and uncomplicated dialogue with a lot of outcome. Use Christian if you want to develop and move your business to a higher level.”

Per Stabel Market Director (CSO)

Fakta om Hartmanns
Hartmanns er kendt for at en være solid og langtidsholdbar spiller på det danske rekrutterings-, fastholdelses- og arbejdsformidlingsmarked. Hartmanns har 12 danske kontorer og ligeledes et kontor i Oslo, Norge. I 2014 have Hartmanns en bruttoomsætning på ca. 242 millioner.

En modig bevidsthedsforstyrrelse
Succes kan være en udfordring at rumme, og kan gøre os dovne og arrogante. Ofte er effekten heraf i praksis, at vi forpasser de gode tiders potentiale for udvikling. Med egoet som værste fjende misser de vi de dårlige tiders ”must” for nytænkning, og står hen; stivnede og apatiske – fordi vi nægter at indrømme egne fejl og mangler.

Ikke hos Hartmanns.

Ledelsen var villig til at forlade komfortzonen
Som succesfuld virksomhed, der havde sult på mere og nyt, kastede Hartmanns fulde ledelse sig selv ind i kampen om, at skabe endnu mere i samarbejde med mig. Den traditionelle vinkel på vækst ville være, at skabe et input og et forløb med sælgerne, og kræve noget mere af dem. Og selvfølgelig skal der altid kræves mere.

Provokationen var lige til: Hvem sætter rammen, den ramme som de ansatte performer indenfor? Indholdet, samtalerne, koncepterne vi skabte sammen og de personlige gennembrud er selvfølgelig fortrolige, men resultaterne var til at føle på: Eksempelvis 200% øget effektivitet på kanvasdage i hele organisationen.

Sådan blev det gjort
Metoden var at samle ledelsen i kortere og intense sessioner, og lade den individuelle leder implementere aftaler og værktøjer i hverdagen, imellem sessionerne.