Debitel

Opgave
Talentudvikling og øget lederskab.

Ydelse
Face-2-Face, træning, strategi og personligt lederskab.

Resultat
Øget fastholdelse af talenter.
Tydeligere lederskab.
Øget trivsel.
Personligudvikling.

Beskrivelse
En række forskellige træninger, processer og personlige forløb, der strakte sig over en periode på et par år.

Fakta om Debitel
Den danske del af Debitel er i dag Call Me, som i den grad har forstået at skabe en anderledes og nytænkende profil, på det danske mobil marked. Debitel er i dag en af Europas største teleudbydere, med en bred vifte af produkter i deres portofolie. Call Me er ejet af Telia der i Danmark omsatte, i 4. Kvartal 2015, ca. 1,5 milliarder svenske kroner.

Jeg udfordrer dig
Med øget magt kan to andre ting nemt medfølge: 1. Mindre og mindre reel feedback til den der får magt. 2. Øget overvurdering af egne evner. Hos Debitel er HR en visionær og proaktiv business partner, hvis ambition er at skabe en genereration af ledere, som understøtter og fremavler et miljø, hvor ærlig feedback og konstant udfordring af egne evner, er standard.

Provokationen: Det er fint I gerne vil det. Men vil I også den indsats det kræver, at få det til at ske?

Èn ud af en million
En gruppe aspirerende ledere med en udsøgt sult på mere, og en villighed til at sætte sig selv i spil, blev et utroligt springbræt for et branche mæssigt gennembrud. De skabte simpelthen lige præcis den ånd og adfærd, som gjorde deres vision og deres ønske muligt. Jeg kan i den grad skrive under på, at de VILLE mestre kunsten at få ting til at ske.

Sådan blev det gjort
En solid blanding af træning, sparring, provokation og fornyet adfærd skabte både fastholdelse af nye ledere, øget ledelsesmæssige resultater og en fornyet kultur i virksomheden.