FitnessXtra

Opgave
Markedsføre nyt banebrydende fitness center.

Ydelse
Strategi, consulting og træning.

Resultat
1200 indmeldte medlemmer inden åbning.
Unikt arbejdsmiljø og trivsel.
Uset højt service niveau i branchen.

Beskrivelse
Allerede ved afholdelse af ansættelsessamtaler, ved annoncering i medier og opbygning af koncepter udøvede vi business unusual. Det bevirkede vi kunne tiltrække de stærkeste kræfter på både viden, økonomi og innovation fra start. Løbende træning af personalet sikrede, at forretningen voksede også efter nyhedens interesse havde lagt sig.

Fakta om FitnessXtra
FitnessXtra blev i 2011 købt af fitnessdk.

Når folk tør at leve deres vision
Fitness branchen er benhård og der skyder hele tiden nye koncepter op. Alle siger de tilbyder “noget”, som er unikt og ikke fås andre steder. Derfor var vi 100% bevidste om, at planen ikke var at tale om at være anderledes, men at bevise, at vi var anderledes. FitnessXtra er placeret i Køge, som er en større provinsby, hvor kulturen bærer præg af, at alle kender alle. Derfor brugte vi lokale mennesker, tog fantastiske billeder af dem, gjorde dem og deres kendtegn til en del af FitnessXtra, og skabte på den måde en uhørt succes i branchen.

Provokation pakket ind i handling. Ejerne besad en unik evne til modtage sparring og lade sig udfordre på eksisterende branche viden. Her var der ikke meget; det ved vi allerede. Fokus var klart og viljen til at bevise sit eget koncept, fremfor at snakke om det, var inspirerende.

Sådan blev det gjort
Kerneforretningen blev formuleret tydeligt og vi anvendte konceptet i alt fra ansættelsessamtaler til teksten i annoncer og uddannelse af personalet.