• BUSINESS UNUSUAL

    Bogen er et direkte oprør mod søvndyssende vanetænkning og slidte forretningsklicheer om individets reelle potentialer og business as usual-tankegangen.

Ejer du evnen til at skabe gennembrud og succes? Hvordan vinder Succes over Fiasko? Hvilke naturlove skaber Succes i dit liv?

Christian Campbell guider dig på en provokerende rejse gennem vækstfaserne Tanker, Ord, Følelser og Handlinger, hvor du møder 9 transformationer, som vil skabe gennembrud i dit liv.

I bogen stifter du bekendtskab med de to kombattanter, Succes og Fiasko, som udkæmper en evig kamp i dit liv. Du bestemmer selv, hvem vinderen bliver.

Når vores tanker, ord, følelser og handlinger rammer målet samtidigt, skaber vi et gennembrud – det er uundgåeligt! Ganske som tyngdekraften er en naturlov, der virker, uanset hvor vi befinder os, er der naturlove, som aktiverer gennembruddets kraft og skaber succes i vores liv.

I Business Unusual afsløres gennembruddets unikke naturlove med personlig udpakning som din guideline.

Læs mere om bogen her PDF

“Bogen lever efter min mening op til titlens løfte med et forfriskende layout og et tankestimulerende indhold. Jeg bliver provokeret på den gode måde til i det mindste at forsøge at tænke forretningsmæssigt anderledes.”
Lektørudtalelse, Carsten Giillich-Nørby

199.-

inklusiv moms

Clicky