Foredraget: Dansen imellem succes og fiasko!

Bliv endnu bedre til at skabe resultater!

Lær om “Dansen imellem succes og fiasko”, og start jeres eget gennembrud.

Foredraget både inspirerer og provokerer jer til et ekstraordinært 2017?

I får 20 års solid erfaring med at skabe gennembrud “in business” og i mennesker, leveret i en intens, overraskende og konstruktiv provokerende oplevelse, I sent vil glemme. Investeringen er kun kr. 9.995,- resten af 2016. Afholdelse skal ske senest ved udgangen af marts 2017.

Om Christian Campbell

CHRISTIAN CAMPBELL er Business Provocateur’en der bliver hyret, når der er behov for at ryste posen, udfordre status quo og sikre gennembrud.

I sin virksomhed GENNEMBRUD.NU rådgiver han nogle af de mest respekterede og indflydelsesrige virksomheder, i Danmark og internationalt, og har siden 2004, hjulpet endnu flere med at blive det.

I 2011 udgav han bogen “Business Unusual – Sådan vinder succes over fiasko”, som stadig hjælper utallige ledere med, at få deres vanetænkning galt i halsen.

Hans foredrag er udover at være konstruktivt provokerende, underholdende og konfronterende. Direkte og empatiske. Faktuelle og inspirerende. Og allervigtigst: Konkrete.

Se hvordan andre er brudt igennem

Se videoen her og hør hvordan andre er blevet endnu bedre af at udfordre sig selv og hinanden, sammen med Christian Campbell.

Læs indlæg om “dansen imellem succes og fiasko”.

Booking

Ring nu på 22 94 71 71.

Eller klik her