Dag 2 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Fremtiden giver hos enten håb eller håbløshed, og det afhænger fuldstændig af vores tanker om fremtiden. Fremtiden er vigtig fordi det er den vi arbejder hos henmod – den er ligesom vores sigtekorn, som holder fremdriften oppe eller nede hos os /Håb/Håbløshed).

Det betyder i praksis, at hvis ikke vi aktivt arbejder på, at putte vores tanker om fremtiden i anvendelse – vil vores erfaringer overtage og i morgen bliver en gentagelse af i dag. Dagens opgave handler om at ligge kimen til nye gennembrud.nu mønstre.

gennembrud.nu konceptet handler om proces. Det betyder at konceptet virker, når du bruger det, ikke fordi du ved hvordan det virker. Derfor er en vigtig del af rejsen at ”løse” dagens opgave. Rigtig god fornøjelse.

Praktisk viden:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
I dag skal du virkelig være opmærksom på, at det vi skal skabe, er det der kaldes en ”never-done”, altså noget du IKKE har gjort før. Det betyder i praksis, at du ikke skal vælge løsninger du allerede selv kender, eller har hørt andre bruge – du skal skabe helt nye veje.

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader. Derfra bruger vi disse nye billeder til at skabe en ny retning til vores fremtid. Du er kun lige gået i gang med processen, og selvom du ikke kan de slutningen endnu – hold fast :O)

Dagens opgave:
Skriv din egen lille historie, skrevet i nutid, der fortæller hvordan du lever et liv, hvor de 7 punkter fra i går er dominerende. Put dem ind i dit familie, job, sport – ram bredt i din dagligdag, lad dig ikke kun begrænse til et område. Tænk nyt!

Der er ikke rigtigt og forkert – igen er processen i opgaven LANGT vigtigere end løsningen.

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *