Dag 1 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Lige før vi bryder igennem, oplever vi sammenbrud! Nogle gange sker det helt konkret; vi mister noget fysisk, bliver kede af det osv. Men, men, men – sådan behøver det SLET ikke at være. Vi har mulighed for at bryde igennem indefra og ud. Vi kan selv arbejde på at nedbryde negative tankemønstre, dårlig adfærd og hvad det eller nu kan være.

Over de næste dage tager jeg dig med på en rejse – en rejse der går igennem 9 af gennembrud.nu konceptets 13 step. Og hvorfor kun 9? Fordi de sidste skal du selv træde – sådan er reglerne :O)

gennembrud.nu konceptet handler om proces. Det betyder at konceptet virker, når du bruger det, ikke fordi du ved hvordan det virker. Derfor er en vigtig del af rejsen at ”løse” dagens opgave. Rigtig god fornøjelse.

Praktisk:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
gennembrud.nu konceptet arbejder med at skabe synkronisitet mellem tanker, ord, følelser og handling. I dag arbejder vi med vores tanker.

Det første vi arbejder med er at vende vores tanker 180 grader. Det betyder ikke fra den ene ekstrem til den anden. F.eks. fra sort til hvid, eller fra nat til dag – de er 2 sider af samme sag. Det betyder, at hvis vi har set verden i farver, tankemæssigt, ja så ser vi den nu i vægt!

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader.

Dagens opgave:
Hvilke 7 ting skal du fokusere på i 2010, for grundlæggende at være glad og tilfreds – sådan helt menneskeligt?

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *