Dag 3 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Vi har nu set på hvad der grundlæggende gør os glade. Vi har set på hvordan vi får dette ind i hverdagen. Nu er det tid til at konkretisere en målsætning. Senere fletter vi disse to ting sammen.

En målsætning er ikke ”bare” noget vi ønsker os; penge, kærlighed, lykke osv. Disse er i virkeligheden delmål. En målsætning er lidt ligesom en ideologi vi holder foran os, for at skabe en klar retning i vores liv, forretning, opdragelse osv. Derfor skal vi også behandle vores målsætninger med respekt og ynde.

gennembrud.nu konceptet handler om proces. Det betyder at konceptet virker, når du bruger det, ikke fordi du ved hvordan det virker. Derfor er en vigtig del af rejsen at ”løse” dagens opgave. Rigtig god fornøjelse.

Praktisk viden:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
Vi nærmer os din målsætning ved at undersøge – vi skal ikke konstruere. Derfor vil jeg igen i dag invitere dig til, at være åben og fordomsfri i dagens opgave.

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader. Derfra bruger vi disse nye billeder til at skabe en ny retning til vores fremtid. Derfra søger vi vores målsætninger frem for at opfinde dem.

Dagens opgave:
Kig i din omverden; omgangskreds, medier, kolleger og familie. Skriv alle de ting ned der fascinerer dig ved andre mennesker. Bagefter kigger du på dig selv, og beskriver alle de ting du ikke kan lide ved dig selv. Lav lister over begge.

Det her er en af de følelsesmæssige udfordringer i processen – vær modig og ærlig.

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *