Vejen Kommune

Opgave
Uddannelsesforløb

Resultat
Indholdet kunne aflæses positivt i forretningen efterfølgende.

Fakta om Vejen Kommune
Vejen Kommune er en kommune i Region Syddanmark efter Kommunalreformen i 2007. Den indeholder både områder fra Sydjylland og Sønderjylland. Vejen Kommune opstod ved sammenlægning af: Rødding Kommune, Brørup Kommune, Holsted Kommune og Vejen Kommune.

“Christian er både professionel og menneskelig i sin tilgang, hvor han på en naturlig måde inddrager sig selv, og herigennem får andre mennesker til at udvikle sig; finde vores egne talenter, og få mest muligt ud af dem.

Christian er autentisk, faglig dygtig og et menneske der skaber ro og overskud, når han træder ind i et rum. Dette trods han også har en provokerende tilgang. Men det er lige netop denne tilgang der gør, at han fanger dig.

Inden mit første møde med Christian troede jeg, at nu skulle jeg igennem endnu en ”standard salgsmetode”. Hurtigt gik det dog op for mig, at det handlede mere om at “lære” at sælge sig selv, og herigennem skabe gennembrud.

Han får andre til at have lyst til at anskue og udforske sig selv, og kigge på ”det hele” med nye øjne. Han var for mig et startskud til min motivation, for at udforske mine tanker, ord, følelser og handlinger.

Så vil du have medarbejderne i din virksomhed, til at se tingene mere konstruktivt, se samarbejde på en ny måde, så kontakt Christian. Men vær klar på, at tingene aldrig bliver som før, de bliver bedre.”

David Angur Hougaard TambergFaglig Pædagogisk Koordinator