Anne Schwabe Bank

Opgave
Anne Schwabe Bank har deltaget i et uddannelsesforløb.

Resultat
Se meget mere om uddannelse i relationer her

“Christian er fantastisk inspirerende og evner på bedste vis at provokere eleverne, ved at udfordrer eksisterende tankesæt og de vaner – både gode og dårlige – vi alle har tilegnet os i mødet med andre mennesker. Alt for ofte har vi travlt med at fixe problemer, påføre andre vores ambitioner og konkludere ud fra egne erfaringer – og glemmer derfor at lytte og vigtigheden af at få skabt tillid.

Ligeværd handler om, at lytte og sætte sig ind i hvad andre gerne vil have. Vi skal IKKE fixe problemet for andre – men forstå dem!

Et møde med Christian er en udfordring på, – om vi kan gøre, det vi gør i dag bedre i morgen.

Med fokus på teori, praktiske værktøjer og spørgeteknikker guidede han os til at forstå betydningen af ligeværd, manipulation, hvilke ”manipulations-roller” vi selv udtrykker under pres, og hvordan vi ved dialog kan ”aflæse” manipulation fra en anden person under pres. Målet er, at man ved at give personen lidt af det han/hun via manipulationen efterspørger, – kan få mulighed for at give personen, det der reelt er behov for.

Christian har en yderst professionel tilgang til at forstå mennesker, og han tør udfordre holdninger og vaner, hvilket er med til at skabe en levende og troværdig undervisning, hvor der er plads til diskussion, – som efterfølgende giver anledning til egen refleksion.”

Anne Schwabe BankSouschef i Skjern, Privat og boligansvarlig i Skjern Bank at Skjern Bank