Dag 6 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Det altid interessant at iagttage, hvad vi egentlig kan finde frem fra skufferne, når vi bliver bedt om at vende billedet 180 grader. På den anden side af; ”Det ved jeg altså ikke! Hvordan gør man det. Ihh, hvor er det en irriterende opgave”, finder vi ofte en kreativitet der er overraskende. Pointen er klar – hvis ”livet” er destruktivt bliver det det via vores tanker, er det konstruktivt lige så.

Vi kender alle til at tage nye beslutninger. På en eller anden måde at have gjort op med, at rygning dræber mig – for 4 dage senere at måtte erkende; der ryges stadig! Grunden er, at vi ofte ”trænes” til at fornufte vores følelser, og det kan man simpelthen ikke (Men det virker for nogle, nej det gør det ikke, men det er en anden samtale).

Følelserne er nøglen til succes og dem skal vi arbejde med i dag.

Praktisk viden:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
Ritualer er nøglen til succes med nye beslutninger. En vane er startet med en ceremoni, men mister sin power når den bliver en, sådan er det bare. Ceremonier virker når de udføres med ærefrygt.

En effektiv ceremoni aktiverer alle 5 sanser: syn, berøring, smag, lyd og duft – dette er vigtigt i dagens opgave.

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader. Derfra bruger vi disse nye billeder til at skabe en ny retning til vores fremtid. Derfra søger vi vores målsætninger frem for at opfinde dem, og så går vi ud i verden og fortæller om det. Når vi har gjort det, begynder vi at prioriterer vores egen indsats og forholde os til, hvordan negative træk kan bruges konstruktivt. Derfra arbejder vi al den nye viden ind i vores hverdag ved at skabe nye, powerfulde ceremonier i vores liv.

Dagens opgave:
Du skal vælge de 3 ting på henholdsvis din negative og positive liste (3 af hver). Du skal bygge din egen lille ceremoni, som skal hjælpe dig til at holde fast i dine nye opdagelser. Det er en udvidelse af, at stå foran spejlet og fortælle os selv at vi er okay. Du skal skabe noget der er højtideligt – noget der berører dig. Din ceremoni skal kunne holdes på maksimum 15 minutter, men heller ikke under 6-7 minutter. Husk at stimulere alle 5 sanser.

Ligesom en religiøs ceremoni skal holde os fast på det guddommelige, skal din ceremoni holder dig fast på dine 6 punkter. De positive skal fremelskes, og de negative skal fastholdes i deres konstruktive modstykke :O)

…….og husk – det er processen der tæller langt mere end resultatet. Denne her kommer til at ændre dit liv!

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *