Dag 5 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Noget gange er livet positivt – nogle gange er det negativt. Sådan er det nu engang og hele konceptet med, at vi hele tiden skal være positive, er i virkeligheden naturstridigt.

F.eks. stod jeg engang selv overfor en mor, hvor ”nyheden” var, at hendes datter var fundet død – helt ærligt, hvordan skal man vende den til noget positivt? Hvis man derimod forholder sig til destruktivt og konstruktivt, er billedet noget anderledes. Enten får denne nyhed mig til at gå ned, eller over tid gør den mig klogere, stærkere, mere taknemmelig osv. – det er konstruktivt, men oplevelsen i sig selv er negativt.

Dine negative sider skal ikke vendes til noget positivt i denne opgave, jeg inviterer kraftig til, at du dropper denne filosofi i dag, når du løser opgaver. Dine negative sider er negative, men vi skal bruge dem til noget konstruktivt!

gennembrud.nu konceptet handler om proces. Det betyder at konceptet virker, når du bruger det, ikke fordi du ved hvordan det virker. Derfor er en vigtig del af rejsen at ”løse” dagens opgave. Rigtig god fornøjelse.

Praktisk viden:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
Vi skal bruge hele vores væsen. De sider som virker negative har også deres berettigelse, og vi skal bruge dem til noget konstruktivt. Det er hele essensen i dagens opgave.

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader. Derfra bruger vi disse nye billeder til at skabe en ny retning til vores fremtid. Derfra søger vi vores målsætninger frem for at opfinde dem, og så går vi ud i verden og fortæller om det. Når vi har gjort det, begynder vi at prioriterer vores egen indsats og forholde os til, hvordan negative træk kan bruges konstruktivt.

Dagens opgave:
Find din liste frem med de træk du ikke kan lide ved dig selv. Tag et træk ad gangen, og find en måde disse kan bruges konstruktivt på – vend billedet 180 grader. Accepter at de ER negative, men nu vil bruge dem til noget konstruktivt.

…….og husk – det er processen der tæller langt mere end resultatet.

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *