Sydbank

Fakta om sydbank
Det er vores ambition at opnå en placering i top 3 blandt de 6 største banker i Danmark i kundetilfredshed, både hos privatkunder og hos erhvervskunder. Derfor måler vi løbende på kundetilfredsheden i begge kundesegmenter.

Tanker – Ord – Følelser – Handling … eller sagt på en anden måde Gennembrud.nu !

Mine medarbejdere og jeg har i efteråret 2017 haft fornøjelsen, at arbejde sammen med Christian Campbell. Vi havde forsøgt mange ting hen over de sidste par år i arbejdet med, at udvikle Sydbanks afdeling i Svendborg og få forløst det store potentiale den indeholder – både menneskeligt og forretningsmæssigt. Men jeg syntes ikke rigtigt vi kom i mål.

Derfor tog jeg fat i Christian lige efter sommerferie sidste år, da jeg for nogle år siden stiftede bekendtskab med hans bog “Business Unusual” og hans gennembrud.nu-system. Christian hjalp mig med at planlægge et udviklingsforløb og vi holdt sammen workshops med både medarbejderne og lederteamet i afdelingen.

Resultaterne i 4. kvartal var markant bedre end noget vi havde præsteret tidligere 🙂 Det vigtigste er dog den ændring der er sket hos den enkelte medarbejder. Vi er i dag meget mere opmærksomme på den kraft, som ligger i vores tanker og ord. Det er en kraft, der sikre at vores handlinger i dag give det udbytte vi skal bruge for, for at nå vores mål. Vi er i gang med en spændende transformation 🙂

Sidder du med en forretning som trænger til et puf i den rigtige retning ? Så kan jeg kun anbefale dig at tage fat i Christian Campbell – men vær klar på, at din verden aldrig bliver den samme igen når du først har mødt ham 😉 God fornøjelse – rejsen er fantastisk.

Christian UlrichFilialdirektør Sydbank, Svendborg