,

Ikke uden min sjæl!

Motivation, inspiration og indhold i livet eller på jobbet, er blevet en mental handlesvare, som udstilles i flot glitter emballage, der bekræfter enhver der ikke finder tilfredsstillelse her, at de er forkerte. Det er et stort bedrag at SUCCES er nem, og at den ligger for enden at personligudvikling step 1, 2 og 3, og kan fixes ad libitum af masserne. SUCCES er en personlig rejse – modstand, skuffelse og fiasko er en naturlig læremester i livet spil. Er ditt mål at skabe overflod? Så er det tid til at spidse øre!

vidste du at (Sjælen er et vanskeligt definerbart begreb. Det kan f.eks. defineres som den åndelige essens af et menneske. Ofte bruges sjæl mere eller mindre synonymt med begrebet ånd, selv om det, i hvert fald ifølge nogle sjælsforståelser, ikke er korrekt. Det græske ord for sjæl er psyke.)

Provokeret!!
Vi bliver alt for ofte forført at mind-settet, der udelukkende handler om resultater. Vi bliver provokeret grundlæggende af, at skulle bryde ”fokus på resultaterne” tankesættet. Spørgsmålet; ”Hvad får man for hånden hvis ikke vi fokuserer på resultatet” rejser sig, og i bund og grund er det relevant. Dog argumenterer jeg ikke for den direkte modsætning, der hedder passiv eller ufokuseret adfærd. Mit fokus er, at vi skaber et mind-set, der både medregner resultatet og prisen samtidig.

På den måde undgår vi, at stå med en tomhedsfølelse på den anden side af opfyldelsen af vores ambitioner. Derved forebygger vi at blive afhængige af resultater, og det er SUPER relevant for mange mennesker. Afhængighed skaber altid en ”fixer” adfærd, hvor fokus er rushet alene, og pakkes ind i alle mulige mere eller mindre fornuftige argumenter…. Som tit starter med ”jeg burde”, ”man skal”, ”sådan er det”, ”måske skulle jeg…”, ”jeg fortryder lidt” osv.

Vidste du at (Selvet nok er det ord der kommer tættest på sjælebegrebet i hverdagen. Ligeledes er begreber som personlighed, ego og sind ord der bruges i daglig tale om det sjælelige.)

Det fulde potentiale ZZZZZZZZZZZZZZ
Personlig udvikling er landet i en bås, hvor enten det handler om at udnytte sit fulde potentiale, eller også er det svømmet ind i en eller anden form for ”vær tilstede i nuet” pakke. Men personligudvikling kunne måske også handler om, at få sjælen med. At finde meningen med livet handler om, at dykke ind i det der giver mening for mig. Ikke kun ego-delen, men også den del hvor min adfærd, mine resultater, mine penge, min familie osv., på en eller anden måde også indgår i helheden.

Ikke helheden som den 8. svævende spirituelle lysspiral, men helheden på det niveau, hvor mit humør påvirker dit humør – der hvor mine valg i virksomheden, påvirker dine valg muligheder.

Når fokus ikke kun er resultatet, men også er prisen, altså vejen hen til resultatet – begynder sjælsbegrebet at manifestere sig. Jo mere smalt vi tænker, jo mere er vi faret vild. Det betyder lige nu, at jo mere lukkede vi er for at udvide menneske livet, og det vi bruger vores tid på (det kunne være business) jo mere er vi faret vild. Alt for mange autoriteter tror, at det de selv er optagede af er det vigtigste. Men prøv at sælge et eller andet, så finder du hurtigt ud af, at det ikke handler om hvad du mener om produktet, men hvad andre mener om det :O)

Sjælens signalstoffer
Erfaring er nøglen. Andres erfaringer kan guide os, men vores egne erfaringer underviser os. Der er ikke én nem vej, som jeg også skrev i starten. Modstand, fiasko, frustration er ”sjælens” signalstoffer, uden dem ville den aldrig få kontakt til os. Alt for ofte forsøger vi med et super snævert verdens billede at optimere forretninger, privatøkonomier, salgsstyrker osv., ved at undgå det der ”stinker” lidt. Vi vil have ”feel good” værktøjer og stryges med hårene. Men, men, men – dem der stør tage tævene, er også dem der tager de store sejre.

Så vil du have overflod og ikke vil konfrontere dig selv med dit ”fattigrøvs tankesæt”…. Ja….. Så titlen ”IKKE UDEN MIN SJÆL” peger på, at du kan give enhver spade de vildeste værktøjer, men kan han ikke sit håndværk, er resultatet dømt til at brase sammen før eller siden. Også selvom huset står så flot med sort tegltag og en Audi i carporten. Det er bygget på et ustabilt fundament. Sjælen er det solide fundament…. Nogle kalder det mavefornemmelsen, universet – I don´t care… dog må vi vågne op og tage lugten i bageriet, hvis vil lære at bage kagerne.

Overflod er en naturlig del af et mindset der er overflod – vejen er personlig – den finder du i DIN sjæl :O)

Hvorfor ikke??
1. Sæt fokus på hvad du vil give for overflod.
2. Sæt fokus på hvad du vil give for SUCCES.
3. Sæt fokus på hvad vil tilbyde andre, for at få det du ønsker dig.
4. Sæt fokus på det som er vigtigst i livet for dig, og pleg det imens du skaber resulater.
5. Sæt fokus på lykken, så overfloden er ”syg” for at få lov at bruge tid på dig.
6. Hvorfor ikke????

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *