Perfekt til sælgere, ledere og ambitiøse individer, der ønsker at bryde igennem – der har ambitioner om, at få ting til at ske!

Det kan Face-2-Face gøre for dig
Når du ønsker at skabe et gennembrud, skal der helt naturligt noget nyt til. Nogle gange er det småting der skal justeres, andre gange er det mere gennemgribende. Uanset hvad, så er værdien ved et personligt tilpasset forløb, at du sparer tid, ressourcer og fejltagelser på vejen derhen.

Det skal du overveje
Jeg lover dig resultater! Hvis du gør hvad vi aftaler, baseret på det jeg siger, så skal du nok få gennembrud. Hvis du som leder overvejer at investere i Face-2-Face til dine ansatte, er løftet og kravet det samme til dem: Du skal være provokations-parat, og du bør overveje om du er det!? Kunsten at få ting til at ske ender altid med ændret adfærd – og det skal du have lyst til. Her er snak og tanker alene ikke nok.

Om at være provokations-parat
At være provokations-parat betyder, at du er villig til at afprøve andre logikker og vinkler end dine egne. At du vil forlade din komfortzone, fordi det du ønsker der skal ske, er så vigtigt for dig, at det er udelukket at du giver op. Du vil det – og du vil det brændende! Det handler om dit commitment – giver du det, så skal jeg nok levere resten.

Usikkerhed
Nogle gange kommer “vi” ind af døren, uden helt at vide hvad det er vi ønsker, der skal ske. Det er helt ok – der kan du og jeg godt starte, og ligeså snart vi har det på plads, så kører ovenstående proces. Det er helt fint at være usikker og famlende, du skal blot være indstillet på, at processen altid vil handle om at etablere modet til at komme videre derfra.

Form
Face-2-Face leveres som personlige sessioner af en varighed på mellem 1 – 2 timer, alt efter behov. Et typisk forløb består af 10 sessioner, men reguleres i forhold til målsætning og kontekst. I Danmark kan sessionerne gennemføres hos mig i København, men oftest foregår sessionerne hos dig.

Du får et personligt online log-in, hvor din proces dokumenteres, værktøjerne samles og actions organiseres. Her kan du altid logge på, og derved få større og større udbytte af dit forløb.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *