, , ,

Du “skal” opleve værdi!

Jeg tror på, at “man” skal dokumentere og leve det “man” prædiker. Min helt personlige mening er, at der findes alt for meget prædiken “derude” og alt for lidt action. Derfor jeg vil leve op til eget princip og dokumentere mine egne successer og fiaskoer – og dele dem med dig. Det tror jeg på giver dig værdi. Jeg er business provocateur, så det jeg deler handler om forretning, resultater, ledelse, salg og psykologi.

Der vil være “gode råd”, business filosofi, konkrete aktions og meget mere. Reglen er, at det skal give mest mulig mening for alle, der ønsker at skabe succes i forretningsøjnemed. Jeg holder mig til hvad jeg ved noget om, og overlader resten til andre. Jeg vil dele det jeg selv kan få til at virke, og ignorerer resten.

Jeg vil invitere samarbejdspartnere, kunder og andre interessante mennesker med, når det giver mening.

Sådan får du det
Metoden er blandt andet videoer, som hedder “business jam med christian campbell”, og her deler jeg den første med dig. Vær gerne konstruktiv og giv mig feedback. Min ambition er at skabe værdi – mest muligt og for at kunne det – vil jeg virkelig gerne vide, hvad der giver dig værdi (in business).

Lad mig gerne vide, hvad du kunne tænke dig at se videoer om for at du føler, at du har fået mest mulig business-værdi???