Dag 9 af 9

9 powerfulde dage til personligt gennembrud

Dagens ord:
Så er vi ved at være fremme! Og som jeg sagde fra start, de sidste skridt kommer du til at tage selv. Der er noget, der har fascineret mig i alle de 16 år, jeg har haft en professionel indgangsvinkel til personligudvikling; det ”man” ofte bruger mest tid på er, at sælge folks egen lykke til dem selv!

Jeg har rigtig mange gange siddet med folk, om det er en gruppe eller et individ, som starter ud med at beskrive en række ”problemer”, og når jeg griber dem og går i gang med at løse dem (og det kræver jo selvfølgelig noget fra de involverede) så er det ikke så slemt endda. Nogle gange hvis jeg lytter, og lige opsummerer hvad der blev sagt, kan folk finde på at sige; ”så slemt er det da heller ikke” og det er deres egen udlægning, vi forholder os til.

Vi beklager os, og har store drømme lige indtil drømmene kræver vores egen indsats. Vi ønsker alt for ofte at leve som gratister på lykken, og desværre kan man også nogle steder købe produkter, som lover at de kan fixe dette og hint – MEGET – hurtigere end ALLE andre kan. Men grundlæggende er der kun én til at fixe noget som helst for dig – DIG!

Nogle gange lader vi os stoppe af, at det der skal gøres ikke føles godt – men hey, hvis nu det er det rigtige?

I dag er den sidste i denne proces – og den handler netop om hvad der skal gøres! At gøre noget nyt føles altid “anderledes” og den følelse kan nogle gange skræmme os, også selvom at den i virkeligheden tilbyder noget der er bedre.

gennembrud.nu konceptet handler om proces. Det betyder at konceptet virker, når du bruger det, ikke fordi du ved hvordan det virker. Derfor er en vigtig del af rejsen at ”løse” dagens opgave. Rigtig god fornøjelse.

Praktisk viden:
Du skal bruge noget at skrive på og med. Virker en blok for dig er det fint, er det din bærbare er det fint. Dog skal du have dette med dig, i nærheden, de næste 9 dage.

Det bedste du kan gøre er, ikke at censurere dine tanker, men holde dig til at skrive det ned, som umiddelbart falder dig ind. Det er godt at have tillid til, at dit ubevidste fortæller dig det du skal vide, og ikke allerede fra start sortere i hvad du synes passer eller ej.

Introduktion til dagens opgave:
Uanset hvor meget dine vaner spræller fremover – så hold fast i det du finder frem til i dag.

HUSK: et gennembrud handler om at du når frem, og konceptet starter altså med at vende tankerne 180 grader. Derfra bruger vi disse nye billeder til at skabe en ny retning til vores fremtid. Derfra søger vi vores målsætninger frem for at opfinde dem, og så går vi ud i verden og fortæller om det. Når vi har gjort det, begynder vi at prioriterer vores egen indsats og forholde os til, hvordan negative træk kan bruges konstruktivt. Derfra arbejder vi al den nye viden ind i vores hverdag ved at skabe nye, powerfulde ceremonier i vores liv. Når dette er klart for os, begynder vi at putte vores delmål ind i maskinen. Maskine ”styres” via vores adfærd, derfor sikrer vi, at den er med til at tiltrække det vi ønsker os. Vi slutter med, at beslutte os for, hvad vi tænkt os at gøre ved det hele!

Dagens opgave:
Se dig selv i øjnene – se godt efter, og vær modig. Kig på hvad det er du skal gøre, for at manifestere alle dine nedskrevne emner i dit liv. Hvad er det du ved du “burde” gøre, men ikke har fået gjort endnu? Du skal efterfølgende samle alle dine 9 dage i en ”bog” – læs i den så ofte som muligt hele 2010 – på den måde holder du dig selv fast.

Rigtig god fornøjesle

Skriv ned, skriv ned, skriv ned :O)

Det er processen der tæller langt mere end resultatet.

God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *