Kunsten at få noget til at ske!

4 målrettede og sammenhængende workshops, af hver 5 timers varighed, der udfordrer status quo og bryder med “business as usual paradigmet”.

UDBYTTET?

Redskaber, sparring og strategi, målrettet dit ønske om forretningsmæssigt gennembrud: Mere salg, øget vækst eller optimeret udbytte af dit lederskab?  

Vi samler minimum 6 og maksimum 12 deltagere pr. hold, der ønsker “noget” udover det sædvanlige. Din indsats er, modigt, at bringe dit mål i spil.

Til eftertanke!

Hver dag træffer vi valg: Vi kan købe IT der, hvor alle de andre køber. Vi kan bruge marketingsbudgettet der, hvor alle de andre bruger deres. Vi kan følge de trends, som alle de andre følger. Så får vi sjældent ”problemer” internt, men til gengæld skaber vi heller ikke signifikant fremgang i forretningen.

Forløbet er designet til dem af os, der ønsker signifikant fremgang, og som ser det meningsfulde i, at bryde med ”business as usual paradigmet” og udfordre os selv til at turde at være ”business Unusual”.

WORKSHOP 1 af 4

Det rette mind-set!

Du har måske verdens bedste produkt, men TÆNKER dine kunder ikke det rigtige om produktet, sælger du ikke noget. 

Denne workshop er relevant, hvis du har prøvet at opstille et mål, og derefter ikke har opnået det.

Du kan have verdens bedste marketings-strategi, men tænker dem, der skal udføre den i hverdagen ikke det rigtige om den, skaber den ikke det ønskede gennembrud. At tænkesættet skal passe til målet, er “in business” en overset og undervurderet naturlov, som denne workshop tilbyder dig at lære, forstå og implementere.

Er du leder, sælger eller noget andet: Er du afhængig af effektivt, at kunne påvirke andres og dit eget tankesæt i hverdagen – at få “noget” til at ske – så er disse workshops et must, i din professionelle værktøjskasse.

WORKSHOP 2 af 4

Bliv hørt, forstået og fulgt!

Markeder, medarbejdere og kunder drukner i budskaber. Dem der forstår at smide kommunikative redningsveste ud til dem, vinder.  

Denne workshop er relevant, hvis du har prøvet at sige “noget”, og derefter har konstateret, at folk gør “noget andet”.

Du er fagligt kompetent. Du har set helt rigtigt, når det handler om, hvad der skal gøres. Dit tankesæt er absolut rigtigt. Nu skal du kommunikere idéen til dine medarbejdere og kunder. Du åbner munden og fortæller dem, hvad du tænker. De kigger på dig og tænker selv: “Det forstår jeg ikke!”

Stort set ingen vi møder fortæller os, at de ikke fatter, hvad vi siger. De reagerer blot på, at de ikke forstår os. Ledelse, salg eller vækst i forretningen: Forstår andre ikke vores budskaber, drukner de i alt det andet, som mennesker heller ikke finder værd at høre, forstå og følge.

WORKSHOP 3 af 4

Motivation og indflydelse!

Sælgeren der kan lukke de salg, ingen andre kan. Den karismatiske leder, der lykkes med alt det, andre ikke lykkes med. 

Denne workshop er relevant, når du har ambitioner om at kunne lykkes med det, “de andre” ikke tror, er muligt.

Kært barn har mange navne: Engagement, motivation eller meningsfuldhed (The “why”). Skåret helt ind til benet handler det hele om, hvem der bedst rammer menneskers følelser – med relevant og god timing. Stærke strategier, solide planer og intelligent teknologi bliver først ekstraordinære, når de håndteres af sælgere og ledere, der forstår kunsten at “tale” til menneskers følelser.

Den tredje workshop optimerer effekten af de to første, og ligger et uvurderligt fundament, for at opnå maksimalt udbytte ved den sidste og fjerde.

WORKSHOP 4 af 4

Adfærd, udbytte og gennembrud!

Vi får tit at vide, at vi skal “just do it.” Men sådan helt lavpraktisk: Hvordan gør man “det” bare?   

Denne workshop er relevant, hvis du ønsker at vide, helt præcist, hvordan “man får noget til at ske”.

Det er så dejligt uforpligtende, for afsenderen, når budskabet er helt simpelt: “Sælg mere, led bedre, øg omsætningen eller tænk noget nyt.”

Men hvordan, helt lavpraktisk, gør man det? Business er fyldt med: “Nu motiverer vi dig/dem – skaber den rette stemning og det rette “why”, og så sker “det”. Men det gør “det” ikke! Dette paradigme udfordrer den sidste workshop.

Uanset hvor god du allerede er, vil du hente uvurderligt udbytte, på denne og sidste workshop.

Om Christian Campbell

business-provocateur: En person, der bliver hyret, når der er behov for at ryste posen, udfordre status quo og sikre et Gennembrud.

Christian Campbell er respekteret, anerkendt og en lille smule ”frygtet” for sin evne til at fremprovokere resultater: Mere salg, mere vækst, effektive strategier og kulturer, der skaber energi internt og commitment eksternt.

Hans overordnede mål er, at optimere måden vi bedriver forretning på, så den bliver endnu mere lønsom, for både virksomheden og individet. Hans personlige drivkraft er at facilitere og fremprovokere gennembrud i mennesker, og derved i forretningen. Siden 2004, i gennembrud.nu regi, har Christian samarbejdet med en bred og varieret vifte af virksomheder, heriblandt nogle af de mest respekterede og indflydelsesrige virksomheder i både Danmark og internationalt.

Ekspertise

Christian Campbell er uddannet psykoterapeut. Hans speciale er at kombinere relevant psykologi og traditionel forretning med hinanden, og skabe håndgribelige og relevante resultater hermed. Ofte anerkendes Christian for sin evne til at analyse mennesker og situationer præcist, samt hans uovertrufne evne til at formidle budskaber.

Personligt

Christian trives bedst, når han arbejder med udfordringer, der er så ambitiøse, at de: ”Gør mig lidt svimmel”. Han søger hele tiden at skabe banebrydende gennembrud, uanset hvor umuligt omgivelserne synes dette måtte være.

Tilmeld dig her

Kr. 9.995.- pr. deltager

Clicky