FORRETNINGS
OPTIMERING

Øget salg, ledelse og vækst!

En effektiv kombination af klassiske forretningsdyder og gennemtestet psykologi, der leverer øget salg, ledelse og vækst.

GENNEMBRUD NU™ Systemet

GENNEMBRUD NU™ Systemet indeholder 4 vækstfaser, som er opdelt i 9 transformationer.

GENNEMBRUD NU™ Systemet implementerer signifikante, blivende og afgørende forandringer: Altså et gennembrud. Fokusområderne er øget salg, ledelse og vækst.

GENNEMBRUD NU™ Systemet består af 4 vækstfaser: Tanker, Ord, Følelser og Handling, som er opdelt i 9 transformationer. Transformation kan også overstættes til forvandling, altså at eksisterende kompetencer og ressourcer først benyttes optimalt, og herefter tilføres input, ressourcer og kompetencer, som øger/forvandler jeres evner til at skabe udbytte – til at bryde igennem. I præsenteres for en vifte af redskaber, som hjælper jer med at skabe den ønskede effekt.

GENNEMBRUD NU™ Systemet er designet til virksomheder, der aldrig bliver ”for fine” til at blive bedre. Der altid ser vækst som deres destination, og er villige til at udfordre sig selv for at nå frem. Salg, ledelse, vækst-strategi og de mennesker der arbejder i virksomheden, er de overordnede ”knapper” gennembrud.nu skruer på, og derved sikrer, at jeres solide idéer eller ønsker, føres ud i livet.

De 4 Vækstfaser

Her får du en grundigere forklaring på, hvorfor og hvordan GENNEMBRUD NU™ Systemet skaber målbar og dokumenteret effekt. En proces starter med en målsætning, som kultiveres til konkrete resultater, via systemets 4 vækstfaser og 9 transformationer.

Rækkefølgen er:
1. Tanker
2. Ord
3. Følelser
4. Handling

Klik på et af områderne for at læse mere.

Stor og mægtig, eller lille og agil, det er ikke afgørende. Det handler om god timing: Evnen til at skabe gennembrud, med det man har.

Christian Campbell

business-provocateur: En person, der bliver hyret, når der er behov for at ryste posen, udfordre status quo og sikre et Gennembrud.

Christian Campbell er respekteret, anerkendt og en lille smule ”frygtet” for sin evne til at fremprovokere resultater: Mere salg, mere vækst, effektive strategier og kulturer, der skaber energi internt og commitment eksternt.

Hans overordnede mål er, at optimere måden vi bedriver forretning på, så den bliver endnu mere lønsom, for både virksomheden og individet. Hans personlige drivkraft er at facilitere og fremprovokere gennembrud i mennesker, og derved i forretningen. Siden 2004, i gennembrud.nu regi, har Christian samarbejdet med en bred og varieret vifte af virksomheder, heriblandt nogle af de mest respekterede og indflydelsesrige virksomheder i både Danmark og internationalt.

Ekspertise

Christian Campbell er uddannet psykoterapeut. Hans speciale er at kombinere relevant psykologi og traditionel forretning med hinanden, og skabe håndgribelige og relevante resultater hermed. Ofte anerkendes Christian for sin evne til at analyse mennesker og situationer præcist, samt hans uovertrufne evne til at formidle budskaber.

Personligt

Christian trives bedst, når han arbejder med udfordringer, der er så ambitiøse, at de: ”Gør mig lidt svimmel”. Han søger hele tiden at skabe banebrydende gennembrud, uanset hvor umuligt omgivelserne synes dette måtte være.

Mange af os elsker forandringer, så længe vi kan skabe dem baseret på at tænke og handle, som vi plejer. Naturligvis hjælper gennembrud.nu med at bryde dette paradigme.

SHOP

BOG

Business Unusual

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

BOG

Business Unusual

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

BOG

Business Unusual

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontakt

Et gennembrud starter med en ny samtale. Du er hermed inviteret til sådan en.

Ring 53 53 52 00 eller sende mig en besked via formularen.

Clicky